Frem fra Glemselen kap. 18

Frem fra Glemselen kap.18 er den attende platen i serien Frem fra Glemselen med Rita Engebretsen og Helge Borglund soccer goalie socks. Ti år var gått siden Frem fra Glemselen kap. 17 hadde blitt lansert, og i mellomtiden hadde selskapet PolyGram, etter hvert Universal where to buy a water bottle, sporadisk utgitt noen av de gamle produksjonene på CD og kassett. Men i 1997 vekket Per Johan Skjærstad og artistene serien til live igjen. Nå var Arve Sigvaldsen tilbake som produsent, og atter en gang het plateselskapet Talent. Denne utgaven av «Frem fra Glemselen» fikk også undertittelen Fortsettelsen. Tilbake var Engebretsen og Borglund med skillingsviser på repertoiret, til glede for publikum.

De fikk en stor radiohit med visa om «Svarta Bjørn». Av andre skillingsviser på denne utgaven finner man «Amanda og Herman» og «Løvebruden». Frem fra Glemselen kap pilling razor. 18 kom på markedet i august 1997, og utgivelsen ble også presentert på TV 2 Nyhetene. Denne platen fikk god kritikk, og solgte i overkant av 20 000 eksemplarer. Allerede året etter forandret Arve Sigvaldsen navnet på plateselskapet fra Talent til AS Records, og platen kom ut på nytt. Dette var det første albumet som det ble brukt TV-reklame på, og med Frem fra Glemselen kap. 18 var Engebretsen og Borglund tilbake på VG-lista.